Wij zijn Sjors en Aart uit Utrecht. Inmiddels zijn wij bijna 11 jaar samen en de afgelopen 4 jaar bezig met onze kinderwens.

We wonen fijn, hebben het naar ons zin op ons werk en we hebben een bruisend sociaal leven.

Toch ontbreekt er iets om ons leven compleet te maken. Een kindje om voor te zorgen en van te houden. Via deze website willen we jullie op de hoogte houden/brengen van onze reis.


Aart

FullSizeRender

Ik ben Aart, 33 jaar en opgegroeid in Kedichem, een klein dorpje aan de Linge.

Na de middelbare school ben ik naar Utrecht verhuisd en ben de opleiding SPW gestart. Via mijn bijbaantje in de horeca, kreeg ik een baantje in de bediening aangeboden op Curacao. Op Curacao heb ik gewerkt, gefeest en vooral veel geleerd over mezelf.
Na een half jaar kwam ik zelfstandiger, wijzer en uit de kast weer terug naar Utrecht. Klaar om het studenten leven weer in te duiken en te starten aan de pabo.
De Pabo was fantastisch, maar toch konden de opleiding en stages mijn interesse niet vasthouden en ben ik met de opleiding gestopt. Achteraf was het misschien meer mijn wens om vader te worden dan les te geven aan kinderen van anderen.

Op een dag was ik mijn bril zat en wilde ik contactlenzen hebben. Ik liep een winkel binnen waar het zo gezellig was, dat ik hier ben gaan werken. Nu ben ik opticien en bedrijfsleider van de mooiste winkel van Utrecht.

In de tussentijd (ik was 22) ging ik iedere donderdag uit werk gelijk door de kroeg in. Gewoon met vrienden bier drinken.
Totdat daar een keer, die super leuke jongen stond. Verlegen raakte we aan de praat en al snel stonden we te dansen en te sjansen. Na een innig afscheid op de Oude Gracht, kreeg ik z’n handschoenen omdat het zo koud was. Deze ene handschoen die niet kwijt is geraakt in verhuizing na verhuizing, zit nu netjes in een lijstje als herinnering aan die avond.


Sjors

IMG_2716

Ik ben Sjors, bijna 30 jaar en ik ben opgegroeid in Soest.

Na de Mavo ben ik naar de Havo gegaan. Doordat mijn vader plotseling overleed in mijn examenjaar, was dit een heftige periode. Hierdoor heb ik de Havo niet gehaald en heb ik een tussenjaar gedaan om mezelf te leren kennen en tegelijkertijd mijn Havo afgemaakt. Hier ontdekte ik dat ik anders was dan anderen en kwam ik uit de kast.

Vrij snel na het starten van mijn studie ‘Culturele en Maatschappelijke Vorming’ aan de HU heb ik mijn handschoen uitgeleend aan een hele leuke jongen (Aart) en ben ik naar Utrecht verhuisd.

Een half jaar nadat Aart en ik een stelletje waren werd ik ziek. Doodziek. Ik moest geopereerd worden en moest een jaar revalideren. Dit was een zware en spannende tijd die er voor heeft gezorgd dat Aart en ik voor elkaar door het vuur gaan.

Na een jaar revalideren heb ik mijn studie weer opgepakt, heb ik veel geleerd en leuke stages gedaan. Alle drie mijn stages waren met kinderen. Beperkte, zieke en kansarme kinderen. Achteraf realiseer ik me dat hier mijn kinderwens ontstaan is.

Mijn grootste wens is om de lege kinderkamer en ons hart te mogen vullen met een bedje, kast, knuffels, maar vooral… ons kindje.