Beste lezer,

Inmiddels is het al heel wat jaren geleden dat we enthousiast begonnen met ons blog.

Aan het begin van ons blog stonden we op een kruispunt van paden die allemaal op hun eigen manier onze kinderwens zou kunnen doen uitkomen.

Na dat allereerste blog zijn we gaan terugblikken op de reis die we voorafgaand aan dat moment al gemaakt hadden.

Jaren van gebeurtenissen en herinneringen zijn we gaan delen, om iedereen van ons proces op de hoogte te stellen en natuurlijk ook in de hoop dat we iemand zouden kunnen vinden die draagmoeder voor ons wilde zijn. En, zoals je weet, hebben we een fantastische uitkomst van ons traject.

Inmiddels is Tom ruim 3 en kijken we inmiddels ook al terug op de geweldige jaren dat we papa zijn.

In die 3 jaar is er veel gebeurd. Zowel in het leven als de papa’s van Tom, als in de rest van de wereld.

Omdat we graag Tom zo jong mogelijk wilde meenemen in “zijn” verhaal en omdat er nog geen prentenboeken waren voor onze situatie, hebben we samen met illustrator Joris van Geel in 2021 het prentenboek ‘De papa’s van Teddy’ mogen uitgeven. Het is een beeldend verhaal geworden over 2 papaberen die graag een babybeertje willen. En dan staat er ineens een mamabeer voor de deur. Babybeer Teddy mag in haar buik logeren!

In de allereerste Corona lockdown zijn we ook begonnen met het bundelen van onze blogs. We hebben ze herschreven en in een logische en leesbare volgorde gezet. Maar we hebben ook aanpassingen gedaan en verhalen toegevoegd. En last but not least, we hebben alles op taalfouten laten controleren.

10 jaar na de start van onze zoektocht, hebben we 4,5 jaar aan blogs en al onze avonturen omgezet in een boek. En nu is het zo ver. Het boek ‘Papa’s 2 Be – Hoe twee mannen vaders worden’ is vanaf nu te koop in de webshop op www.studiokinderwens.nl/winkel

We zijn super trots op het resultaat en we willen je bedanken voor alle steun, reacties en lieve berichtjes. 

Liefs Sjors & Aart

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *